tvättar

Hej! Min kusin gick för att hämta kläder typ? Eller nånting. Gick för 4 timmar sen typ haha,  men hon gick med min mamma så de har nog stannat där och de kommer om typ 2 timmar kanske eller tidigare vad vet jag. Är i toan just nu iallafall, tvättar en tröja jag ska ha på mig idag. Eftersom att mamma inte är hemma så var jag helt borta visste inte ens vad jag skulle göra haha, kosovos tvättmaskin.. Okej ska inte skylla på det, de är typ likadana? Vet inte hur man gör i sverige heller så aa. Snacka om dålig hemmafru haha. Men kan laga mat iallafall ;) Nej men jag lär mig! Tryckte bara på några knappar, kommer överdrivet mycket skum? Kanske la för mycket. Hoppas den hinner bli klar i tid iallafall, har ingen torkare så får torka med hårfön eller något, tror inte den hinner torka! Ska snart duscha sen fixa mig och sen ut. Pussar :*
 

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade nyss, nu sitter jag och min kusin och äter frukost. Sitter nog vid datorn efter, eller något sånt. Ikväll blir det utgång igen, woho ;)


Ni vet att det jag skrev är sant snälla lura inte oss andra eller er själva.


Im home

Kom hem runt 12 typ! Vi va på "stan", gick runt lite, satte oss i ett café och snackade. Sen promenerade vi lite, sen drog vi och käkade pizza! Nu sitter jag bredvid henne haha hon har tagit över datorn så bloggar från mobilen :( Pusspuss!


I love youuu

Hejhej. Sitter i balkongen och svalkar mig. Det är fett varmt jag dör! Men ska inte klaga. Har fixat mig och ska smart till släktingarna, ska ut med min kusin som ÄNTLIGEN har kommit också. Vi ska dra nu så bloggar senare, puss!


Im sorry

Förlåt dålig uppdatering men är faktiskt på vaccation så be cool. Ska iallafall ut med mamma snart, får se om jag hittar något. Har piercat naveln också! Yay. Gjorde inte så ont som jag trodde ;) Min kusin har äntligen kommit haha. Ska dricka nånting nu, ciao!


Godmorgon

Shena. Vaknade för typ en halvtimme sen eller mer. Hade lösenord på bloggen igår i know men för säkerthetsskull haha. Men pallar inte ha de längre så bryr mig inte vem som läser pallante. Längtar bort härifrån åååh vill till sverige och njuta av det som är kvar av sommarlovet -.- Kommer hem om två veckor typ, ska ha dunder skiter i ska göra allting. ANYWAY. Ska dricka te nu ciao.

-

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3582624/images/2012/pic_50119c7a9606ee6065000074.jpg" class="image">


-


someone please make my wish come true.

GODMORGON! Vaknade typ halv 2? Yeah. Just nu sitter jag i balkongen, fett skönt. Satt & läste lite gossip om att kristen stewart varit otrogen mot robert pattinson, så kom och tänka på för typ 2 eller 1 år sen att han tog ett "citat" från mig (asså skrev typ en mening sen efter 1 min tog han den från mig :)) och sen kommenterade jag nånting tror en smiley (eller ett ord typ kommer inte ihåg vad?) och han kommenterade en tillbaka, haha jag blev helt örverlycklig och printa och allting HAHAA fråga Nor om ni inte tror mig haha. Bilderna finns på min dator hemma, men använder aldrig den så tror min storebror tagit bort alla mina bilder. Men ska leta efter dom sen när jag är hemma om jag kommer ihåg! HAAHHA riktig kbry på det jag skrev men är deppig :( Vill tänka på andra saker hoho , men ni måste erkänna fett coolt :D?!

Riktig jag :'(


-

I learned the truth at seventeen

That love was meant for beauty queens,

And high school girls with clear-skinned smiles

Who married young and then retired.

534278_231682613617629_20062889_n_large


suris

ÄR SKIT SUR NU SÅ NI VET SÅ VA INTE DRYGA MOT MIG PÅ FACEBOOK ELLER NÅNTING. Jaja, vaknade 10 först, somnade om, vaknade 1. Sen fixade jag mig, i onödan. Skulle ut men sen orkade jag inte. Vill göra hål i naveln, fick av mamma men nu har hon ändrat sig :( Men ska övertala henne så de latch. Bloggar när jag har nånting och skriva, pussiiilussi.
Den här bilden gör mig surare.

Ut i regnet

Halloj! Det regnar och åskar här. Bra att det regnar, varit dövarmt! Men åskan är inte inbjuden. Iallafall, jag & min lillebror vart sugna på något gått så vi går ut i regnet i tunna kläder och springer till affären, tur att den är så nära oss. Men när vi väl kommer dit är den stängd?! Den brukar vara öppen skit länge, vi går alltid till den. Vet inte varför den var stängd? Men sen sprang vi till en som bara var kanske 10 meter ifrån! Haha, är man desperat så är man. Men snacka om att mina släktingar skänker mitt självförtroende haha dom säger att jag blivit tjockare.. Håller med dom dock men endå taskigt att säga. Nu ska jag gå efter Kissie dieten! (skämt åsido hoho mat är livet) Men är helt blöt så ska byta om, pussar :*


in my head we're already together.

Godmorgon! Vaknade typ kvart över ett. Kunde inte sova bra de va några hemma hos oss som skulle typ hämta nya möbler hit och aa Gud vet vad. Dom typ höll på i timmar, vart fett lakk.. Jaja, just nu ligger jag på sängen med datorn på magen & lyssnar på my man. Mina 2 mostrar är här och min mormor så yeah. Tänkte att ni kanske ville veta you know. Ååååh kommer ihåg när alla sa you know :( Memories! Jaja, idaaag ska jag inte göra nånting tror jag. Vi har alltid någon släkting här så jag & mamma kan aldrig gå ut fan. Vi har varit här 2 veckor och aldrig gått ut och tagit en fika. Världens tråkigaste sommar på riktigt. Snart börjar helvetet. Aja, ska sitta inne på facebook ett tag sen sätta på en film! Pusshej leverpastej.
ser ut som en fisk HAHA men latch.

så jävla sant

376098_10150402237440686_2080739471_n_large

all i need is a beauty and a beat

Godkväll! Vet att jag inte bloggat men har glömt bort bloggen hoho sorry. HALLEGUTTAN. Nej men aa, har inte gjort så mycket, bara varit hemma. Just nu sitter jag i balkongen, lyssnar på musik och äter bajsäckligt chips, men är fett sugen på chips så äter dom för att jag är desperat! Åååh saknar sveriges chips, OMG CHEESE BALLZ :'( Ialllafall, det kommer regna & åska här några dagar, så ni i sverige behöver inte känna er ensamma! Inte för att jag bryr mig, är aldrig ute endå så. Jaja, hejdå :*

cause I'm in love with thought of youuuuuuuuuuu

Godmorgon! Somnade runt 3 & vaknade klockan 12 :) Spelade nyss wwe med min lillebror, helt beroende har jag blivit.. Ni anar inte haha, älskar wrestling nu :$ Jaja, chillar på soffan & lyssnar på my babe. Min kusin skulle komma igår natt men nejnej, hon kommer imorgon. Hon kommer säkert inte ens komma haha :( Har inget annat att skriva så bloggar senare, hejdå :*
Min pudding.

Älskaaaaaaaa


cause I dont wanna live life, without him by my side.

Godmorgon! Vaknade runt ett typ? Sitter iallafall i balkongen just nu, kollade på ett simpsons avsnitt jag hittade på datorn, saknar the simpsons och family guy skit mycket :'( Och missar vampire diaries och 90210, såååå jääävla sur över det! Ska be tina berätta allt som händer i 90210, älskar den serien ♥ JAJA ska inte tjura nu. Lyssnar på mitt hjärta. Vet inte vad mer jag ska skriva så avslutar inlägget här, puss.

Godnatt!

Kommer säkert inte kunna somna inatt.. Men jaja, godnatt.
Tumblr_m5vk76ibb71ry01s4o1_500_large

Why is it so hard for me to believe that everything's gonna be alright?

Shabba. Sitter i balkongen just nu, fett skönt. Lyssnar på Justins låtar, gråter då & då, för skojs skull. Nej men är fett deppig :o Vill inte va sån men.. VILL HA EN POJKVÄN :( Vem som helst, come at me bro. Jaja, ska snart mata mig själv, asså blir fetare och fetare haha skojar inte. Okej när som helst kommer det här inlägget förvandlas till världens depp saga så ska avsluta det här, hejdå :) Vet inte ens varför jag gjorde en glad gubbe, är inte ens glad.. OHHH hejdå.
Bild i repris men kände att den passade in!
 

Om man endå vore så vacker

Tumblr_m7j20ximuq1qmevz7o1_500_large
Dödlig.

Miss you

Tjo! Sitter & chillar på balkongen alone , helt hungrig. Men ska äta snart så de latch ;) Vet inte vad jag ska skriva, har inte gjort så mycket sen sist jag bloggade.. Äsch, hejdå.


pierced

shenare! Kom hem för 2 timmar sen typ, sen kollade jag på breaking dawn part 1, helt efter jag vet men de latch. Är tvåan ute än?! Skit spännande. Iallafall, va ute med mamma, tänkte köpa armband & halsband men de jag ville ha va slut, de kommer in om en vecka igen typ, om inte lite mer. Tog 3 nya hål i örat också. Funderar på att göra naveln? Men min mage är skit ful haha.. Vågar inte heller. Tror jag avstår. Nu ska jag chatta med saknade lynn på facebook, pussar. Visar bild på mina nya hål när jag bytt ut örhänget/piercingen. Man får byta om en vecka!
Body-boy-guy-hot-model-favim.com-460264_large
 

fuck me

2mzihp0_large
sexyboysandromance:

Kellan Lutz

Shena

Godkväll, eller aa. Som jag skrev igår så har jag taggat blogglusten, men jobbar på det. Men ska blogga även fast jag inte tycker det är kul! Just nu chillar jag på sängen och lyssnar på musik, väntar på släkten som kommer hit för att äta mat med oss. Min kusin som jag tjatat om kommer kanske hit imorgon, om hon kan. Annars någon annan dag. Har inga bilder på mig som ni inte sett förresten, så tills jag orkar fota och tills jag blir bra på bild (kommer aldrig hända, men okej iallafall) så får ni nöja er med random bilder, okej pussar.
beautiful, cool, fashion, girl, sexy

Du är så mycket mer än bara ett namn för mig.

SHOOOOOOOO! Vet att jag inte bloggat men helt ärligt pallar jag inte, har ingen blogglust alls. Bloggar just på bara för att jag inte har nånting att göra.. Plus att det bara är några stycken som kollar in så de blir fett tråkigt då. Men nu när jag endå gör det här inlägget kan jag berätta lite vad jag gjort idag. Inte för att jag gjort något, har bara varit hemma som vanligt, väntar på att min kusin ska komma så jag kan gå ut! JAJA, hon kommer väl om nån dag hoppas jag. Saknar sverige :'( Är fett deppig här på riktigt, svär börjar få värsta självmords tankarna och såna här grejer. Har ingenting att göra det är därför. Saknar mina få antal vänner :( IALLAFALL, just nu lyssnar jag på musik , kollade på en film innan, love, wedding, marriage. Bästa filmen svär, skit bra plus Kellan är fett kattig haha satt & dreglade när jag kollade på filmen hehe ;) Är hemma med min storebror, de andra är hos mina släktingar. Men min bror sover så de latch kan göra vad jag vill. AIGHT PEACE!
fett het.
 

En av piercingarna jag köpte

Har en effekt från instagram om ni undrar! Piercingen va helt okej, skulle vara mycket finare om den va mindre, asså inte kulorna utan metallen eller vad man ska kalla det. Den är för stor så den syns och rullar runt, vet ute hur kag ska förklara ni måste se i verkligheten för att fatta! Jaja, visar de andra sakerna senare orkar inte fota det nu, visade den här eftersom att jag prövade den så kunde lika gärna ta kort, men ska snart byta, ska inte ha ring utan "vanlig" eller var man ska kalla det.


Jag har aldrig kallat dig för vän för du var mycket mer än så, du var en i familjen.

 Shena! Kom nyss hem, var först ute med mamma, vi kollade runt i affärer, hittade mina älsklingsarmband så köpte 4 par, ska köpa alla andra färger innan jag åker hem! Love them. Sen ett halsband so också var skit snyggt, sen nagellack och 3 piercingar, två likadana eftersom att jag är skit klumpig och tappar bort hehe. Sen köpte jag en som var annorlunda, som jag vanligtvis inte använder men den va cool så köpte den endå haha. Plus att det skulle vara bra att testa något nytt! Köper nog iallafall en till innan jag åker :) Sen kom iallafall pappa & min sura lillebror, han var sur för att han inte hittade sin keps hoho. Vi gick en bit sen stannade vi upp vid matt affärer & möbel affärer, medans de andra letade spanade jag efter killar ;) Såg typ 10 som va så jäääääkla snygga!! Min lillebror satt och kollade efter killar med mig, han visade mig en skiiiiiiiiiiiit snygg kille, riktig min stil, haha efter att desperat ha visat min lillebror massor med bilder på snygga killar börjar han nu veta vilka jag gillar. Jaja, ska iallafall dra igång en film nu, puss & kram skumbanan.
Juste! Visar bild på det jag köpte senare :)

Så jävla sant


Amen hejdå


Glömt bort bloggen

Har glömt bort bloggen helt haha.. Men kan inte blogga hela tiden, är trots allt på semester! Jaja, det har inte hänt så mycket sen jag vaknade, har bara ätit och drogat instagram. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar hehe, tjockis! Ska ta på mig strumpor nu mina fötter fryser.


Fjäril

Kolla vad min lillebror hitta hemma hos oss i köket! Vi trodde jäveln var död men det visade sig bara att hans/hennes vingar inte fungerade, skadat dom kanske? För så fort vi tog kortet gick den på min lillebrors arm sen hoppade den ner på golvet. Haha snacka om att vi båda fick världens hjärtattack. Skit oväntat, den rörde sig inte ett skit innan och vi höll i den ganska länge för att få en bra bild på den!


Kommer du ihåg sakerna vi gjorde eller har du glömt bort?

Halloj. Sitter här i köket mätt & belåten! Lagade nyss mat till mig & min storebror, pasta med cream fresh (stavning haha?) och något slagt kött. Lyssnar också på musik och chattar med min lillebror på kik, dom är fortfarande hos mina släktningar. När dom kommer hem ska jag fråga mamma och vi kan ut och ta en fika. Länge sen jag gick ut med bara henne! Ska avsluta här, puss & kram :)
Klockren bild, hehe ;)

Ajda haffar


I miss how we used to be.

Shena! Sitter i köket alone och lyssnar på Katy perrys låtar. Börjar gilla det här stället mer och mer haha, hatade det nyss men det är för att jag inte har sällskap, förra året hade jag så jävla kul med tina! Vi gick ut varje kväll och aa en massa hände hehe.. Nu är det inte lika kul, det är mest allt gott här som gör så att jag gillar det mer och mer haha ;) Men snart så kommer min kusin hit som jag tagit upp några hundra gånger men jaja. Då ska jag se till att gå ut mer, men som jag sa tidigare så kan jag inte språket så bra, men kan dom orden man bör kunna, eller aa de flesta iallafall hoho. Iallafall, är hemma själv med min storebror, resten är hos släktingarna. Ska iallafall sätta igång en film nu, drogat filmer här haha har inget annat att göra. Puss hej bloggar senare.
Nu är de ju såhär att jag har bildbrist så ni får denna som jag har lagt ut på min gamla blogg! Men alla kanske inte har sett den?

Godmorgon!!


Goodnight

Ska inte sova nu men mobilen är på laddning i vardagsrummet, får inte ha den i mitt rum för min pappa vet att då sitter jag uppe hela natten hehe. Har iallafall ätit och skrattat tillsammans med mina bröder, härlig känsla, Gud vet hur länge sen det var.. Älskar er bitches. Okej detta får bli ett Godnatt inlägg så Godnatt! Mitt allt på bild <3 love youuuu


Sorry

Förlåt dålig uppdatering men lever livet wohoooo! Haha har äntligen tagit a step forward och gått ut. Med familjen dårå men jaja, älskar det här, med sällskap så har man så jävla kul! När min kusin kommer blir de fest all day all night. Okej inte riktigt men ni förstår.. Aight ska äta nu, slänger upp mer inlägg senare, puss :*


Godmorgon!

Shoo! Vaknade klockan 10, skit tidigt men de snackade som fan så vaknade :( Min kusin kommer hit snart, inte Tina (tyvärr :() utan en annan. Vet inte vart hon bor haha men hon är Alban iallafall och hon kommer hit till Mitrovica. Så kommer ha kul endå, enda problemet är att jag skäms skit mycket, inte för mina vänner men ni fattar? Skulle inte skämmas om jag kunde flytande albanska men kan bara lite så har ett problem haha. Okej bloggar senare mina inlägg är fett tråkiga förlåt men har varit fett depp. Snart blir de roligare! Hejdååå.


Night


Snacka om att jag kommer rulla hem.


Älska mat


godmorgon

Shoo! Dör av värmen, riktig fml. Har varit hemma sen jag kom hit, igår va första gången jag gick ut , gick till affären och köpte godis och kom dirket hem HAHAHAH så jag levererar :D ååååhmajgad de är skit varmt ska gå och byta om nu, pussar & kramar hoppas ni har roligare än mig hejdå älskar er alla <33333333333333

Enda andledningen till att jag gillar Kosovo <333333333


Döende


Spel är vad mina dagar går ut på, nice "semester"


Ta mig härifrån.

Nej nu får de va nog, orkar inte en dag till. Tråkigt som fan, det enda jag gör här är att vara hemma, mycket roligare i Sverige. Jag bölar sönder mig, vill ha en kompis här nu, nästa år ska jag ta med mig en kompis annars tänker jag fan inte komma hit. Tänker aldrig mer komma hit utan sällskap. Kom hit och trodde att jag skulle ha världens kul men damn was i in for a suprice. Det här året är det galet här, folk brukade inte vara på stan tills 12 men klockan är 1 och hör musik och massor med folk och det gör mig mer deprimerad. Nej fyfan, vill hem, nu.


Älska


Irriterad

Vet inte ens varför jag skriver det här, men är skit irriterad så måste. Förstår mig inte på folk som lägger ut halvnakna bilder, asså svär blir fett irriterad, folk fattar inte att de framstår som horer då, förlåt men det är sant. Sen att dom klagar på att killar bara är ute efter bröst och rumpa sen lägger dom ut bilder där halva röven syns och brösten är endå upp till hakan på dom. Och så klagar dom på att dom inte kan hitta den rätte och jag vet inte vad, asså blir fett irriterad så förlåt att jag skriver det här här på bloggen men jag var tvungen att få ut det. Palla att era bröst fucking går upp till hakan på er, orkar inte med såna folk som viker ut sig på internet. Sen finns de dom som har större bröst än de andra och dom ska man klaga på och så får man plötsligt inte lägga ut bilder där man ser lite av brösten. Inte som att det är deras fel att de har stora bröst, ska vi skära av våra bröst så nu blir nöjda eller? De som har små bröst får gärna lägga ut bilder där de har linnen på sig eller t-shirt. Nu kommer folk klaga på det här i inlägget men fuck er inte som att jag bryr mig? Hellre att man visar sina naturliga bröst en att man visar bröst som är enda upp till hakan. Man kan inte rå för hur man ser ut, Gud skapade oss såhär. Men om vissa vill använda bombshell och pushup så visst gör de, har inget emot det, MEN om man verkligen märker att du har det så är du bara skämmig. Sen klagar man fan inte på att killar är ute efter kropp när man lägger ur horbilder och ja jag syftar på en viss person, är bara ärligt. Det är såhär jag ser på saken så varsågod flippa på mig, bryr mig inte. Och förlåt igen för att jag lägger upp skit på bloggen men va tvungen. Tar nog bort det senare när jag lugnat ner mig..


Godmorgon!

Shoo! Vaknade nyss och nu ska jag till köket och ta fram choklad dricka och något annat, får se vad vi har. Bloggar senare, många kramar till er :)


Jag och min man säger godnatt


Me and my curvy legs :)

Nu är jag hos mina släktingar, har kapat internet haha, vet inte vems men de latch ;) Har bara 10 procent batteri så kommer ta självmord. Omg så fucking varmt, idag är de 38 grader tror jag de va, eller 40? Hur som helst jag dör, Jasmine ringer på viber så ska snacka med henne, bloggar senare om jag pallar hålla upp datorn för att få internet, puss.


hello kosovo

Är framme nu äntligen efter 14 timmar på resandefot. Å fyyyfan vad trött jag är :( Det är sjukt varmt här iallafall, kan gå runt med shorts och linne varje dag nu, yeeeey :) Vi ska snart till släkten, nu är vi i vårat hus. Jag bloggar inte mer idag, håller datorn på ett cp sätt eftersom jag tar från grannarna haha. Imorgon ska vi skaffa internet så bloggar när vi gjort det, Puss hej, ha de så bra, vi ses imorgon :)
jag & min lillebror :) Skitungen pallar inte ta kort på mig så ni får ingen haha.. Förresten så kanske jag bloggar mer idag, beror på om jag pallar hålla upp datorn på ett ställe i 15 min haha, hejdå!

Hejdå Sverige

Sitter i flyget nu, måste stänga av mobilen, vi ses imorgon puss! Ni får en väldigt suddig bild på mig och min bror när vi va påväg till Arlanda :)


Shoo

Är i Arlandas parkering just nu, vi parkerar våran bil. Snart ska vi åka buss tilö Arlanda, bloggar mer om nån timme, ska bomba bloggen eftersom att jag inte kan blogga förens imorgon sent, eller tidigare om jag kopplar till min släkts internet. Här får ni iallafall en bild på det jag har på mig, skippa strumporna haha :)


Im a fighter.

Shena! Åker snart iväg, eller aa flyget lyfter klockan 1 men vi ska åka runt 10, min pappa åker alltid några timmar före, så jäkla jobbigt att vänta haha :( Menmen, bättre än att vara hemma, tiden går sjuuuukt sakta, vill sova eftersom att jag inte kommer kunna sova på ett dygn för flyget mellanlandar i turkiet, & där måste vi vänta i 5-6 timmar tills nästa flyg kommer, jag blev fett glad för de, tänkte gå runt i turkiet och äta där och så SEN kom jag på att det är mitt på natten så allt är stängt. Gissa om jag kommer böla sönder, tänk er, 6 timmar i en flygplats utan att göra nånting?! Ryser så fort jag tänker på det.. Sen är vi framme runt 11 kanske? Sen ska vi till mormor & morfar och mostrarna, barnen och aa ni fattar haha, så kommer va döööö trött. Sov inte ens mycket idag så är fett sur. Får inte sova för att, aa vet inte ens varför jag inte får sova. Ska iallafall börja fixa mig om 2 timmar typ. Bloggar senare, många pussar & kramar! Träffade aldrig vicki förresten, hon va inte här!
Riktig duckface asså
 
 

Detta är porr enligt mig!!


En 10 minutare innan resan sådär latch!

Passade på och sola i sunnersta eftersom vi lämnade av syster i sävja och solariumet va på vägen hem så gick in och sola i tio minuter, ser ingen skillnad men haha jaja! Ska sola sönder därborta, det är mellan 30-40 grader så se latch ;) Nu sitter jag iallafall i bilen på väg hem, ska byta om och fixa mig snabbt sen träffa vicki och kanske några andra. Puss bloggar senare :* Och jajajajjaja jag vet att jag inte är pinnsmal, palla klaga på de, jag har mycket kött på låren och just nu är jag faktiskt nöjd med det :)


HAHHAHAHAHAHHA OMG DET HÄR ÄR SÅ FUCKING SANT!!!!!


Thats me, down there.


Är påväg hem har varit i gränby och centrum, blev kär i ett par klackar men mamma tyckte de va för höga :( Bloggar mer när jag kommer hem , puss.


hate being sick

godmorgon! Förlåt för att jag inte bloggade igår efter det senaste inlägget, men hade fett onti magen och när jag är sjuk så latar jag mig helst framför tv:n! Sen när mamma kom hem, runt 9, så gick alla ut i balkongen och satt och åt och snackade. Haha älskar min familj de är dunder, speciellt min pappa, jag sa att jag ville till gröna lund och han ba aa vi går den 20 augusti för då kommer Takida, alla började skratta och sen insåg vi att han faktiskt var seriös, han sa tillochmed att jag ska ta ledigt på jobbet och att vi får ledigt på skolan HAHAHAH dunder! Fett orättvist, han får träffa sina idolen men jag får inte träffa min? Eller jo fick men det krävdes ett snack, bara om jag visste att han gillade takida skulle jag dra in dom i snacket! Iallafall sen efter att vi suttit där i typ 2 timmar så packade jag, fick inte med mig mycket kläder, lagom kanske, eller de kanske räcker har ju lite i tvätten också. Idag ska jag bara stanna hemma och hålla mig varm så jag blir frisk. Pusshej!
Asså ååååh äntligen funkar bloggappen! Så jävla bra, precis när jag ska resa också :D Nu får ni mycket uppdatering när jag är borta ;)
nääääärbild haha :( ser ut som en sjuk uppblåst ballong typ.. Har inga andra, men nu när jag reser ska ni få massor med bilder! :D

I just love you, oh sorry i meant food! My bad ;)

Heeeeej.. Kanske länge sen jag blogga, typ, nästan. Men haha har varit fett deppig, och nu när jag skriver att jag varit de kom jag tänka på VARFÖR så nu är jag ännu  mer deppig, jag som nästan hade glömt bort, men bara nästan. Tror att jag aldrig kommer glömma det :( Iallafall, ska försöka att inte tänka på det kommer bara börja gråta då. Va i centrum för 2 timmar sen, lite mindre kanske. Köpte saker vi behöve ha hemma sen munkar och choklad till mig och familjen, är fett snäll! Men tror inte pappa & mamma får nånting haha mina syskon har typ ätit upp allting. Igår var nog den värsta natten, eller aa en av de värsta men kanske lite värre eftersom att jag kräktes. Inget ni vill höra kanske men måste ju dela med mig så ni kan sörja med mig! Har skit ont i magen och svettas som fan, ute också? Förut var de bara halsen och en förkylning men nu jävlar börjar jag bli sjuk på riktigt. Och jag reser om 2 dagar, ska hinna träffa alla och säga hejdå sen packa också, har inte än packat! Reser söndag på natten så träffar några en snabbis på dagen, sen får jag packa imorgon. Är skit stressad, typiskt mig att göra allt i sista sekund! Ska avsluta här för de blev för mycket text, tror ingen kommer läsa, men if u did, lucky you! ;)
Juste! Kollade nyss klart på film med syster, en jag redan sett men de va något år sen, älskar gamla filmer, de gör inga bra nya längre? Eller jo en massa haha men inga bra tjejfilmer :)
Visst är min finne charmig förresten?! Har fått några här och där nu på sistonde, det är för att jag sover med sminket på. Är för lat för att tvätta bort haha :(

Deppmode - on

Fml hejdå.

sjukis

Halloj! Vaknade halv 10 tror jag, kollade inte på klockan hehe. Sen jag vaknade har jag tittat på tv. Idag ska jag träffa Fariha, även om jag är sjuk, vi måste planera inför Justin konsären! Asså kan inte fatta att jag ska se mitt hjärta helt ofattbart asså ooooh är så jävla glad haha. Men ska inte öga så ska va lugn, om jag är så som jag va igår haha aa då kommer de säkert aldrig bli av! Asså omg fatta vilken damp jag kommer få om jag inte hinner köpa biljetterna kommer dö. Tror fortfarande att det är en dröm, kommer inte tro att det verkligen ska hända först jag verkligen SER honom. Om platserna nära honom inte är sålda och jag sitter där kommer jag bokstavligen svimma utan tvekan. Om jag sitter länger jag nog bara böla och skrika som fan. Fatta vilken upplevlse asså ÅHÅHÅHHÅ. Okej ögar för mycket ska inte snacka om de mer. ANYWAY, vill äta nånting men vi har fan ingenting :( Vi ska ju resa snart så allt är tomt typ, eller de finns ju saker som potatis och kött & sånt men never att jag ska laga kommer fucka allt hehe hoho.. Men ska gå på jakt efter mat nu puss!
Visst är jag kattig när jag är sjuk? Tycker jag är fett sexig!

mitt allt

 

film

Kollade nyss klart på den här filmen, skit bra älskar transformers! Nu är jag fett ledsen för att jag sett alla 3 haha.. Hoppas dom gör en fyra också men tvivlar på det.. Iallafall, rekomenderar den grovt men kolla först på 1:an sen 2:an sen denna! Skit bra filmer, love them :)
fil

Stronger than yesterday.

 I am strong because I am weak.
I'm beautiful because I know my flaws. I'm a lover because I am a fighter. I'm
fearless because I have been afraid. I'm wise because I have been foolish. &
I can laugh because I Have known sadness.
  

 

Im trying really hard but everyone is leaving me.

Hejis.. Tråkigaste födelsedagen ever! Palla att ingen bryr sig om mig haha tycker fett synd om mig vet inte vad jag gör för fel hela tiden men jaja. Är skit irriterad och fett deppig? Har fortfarande ingen blogglust, tråkigt att blogga, är helt tom, vet inte vad jag ska skriva om. Ännu tråkigare att bloggappen inte fungerar & att folk slutat läsa min blogg nu för att min uppdatering suger plus att folk inte än vet att jag börjat blogga här igen så aa. Det blir nog snart roligare att blogga, när bloggappen funkar och när jag får fler besökare. Vill ju att de ska hänga kvar men allt är blankt just nu vet inte vad jag ska skriva eller göra, aa vet ingenting helt enkelt. Mycket har hänt på den senaste tiden, åååh orkar inte. Skriver om min "födelsedag" nångång imorgon om jag piggnar upp. Hejdå.

Have fun with your life, im done trying to fit in it.

Världens dåligaste update. Orkar inte blogga har tappat blogglusten helt.. Bloggar när jag får tillbaka blogglusten och då berättar jag om min tråkiga födelsedag för nu ska jag fixa mig och gå ut och äta. Puss.

Utgång

Ska äta sen ut med mina babes, ´vet inte när jag bloggar för ska fira pappa när jag kommer hem! Bloggar nog sent på kvällen. Skyll på bloggappen!
 

♥♥♥♥♥


Hälsa inte mer, jag menare på riktigt.

Godmorgon! Vaknade runt halv 3 typ, åt pirog och kollade sen på tv. Sa till min syster & mamma att köpa halstabletter och läppsyl till mig så de köper nog de nu hoppas jag! Idag ska jag ut med my babes Jasmine & mona sen ska jag hem och fira världens bästa pappa! Fixade planer för imorgon på min födelsedag haha i sista minuten! Ska ut och äta med mona & vicki, jasmine kunde inte :( Vill göra nånting mer så vi får se vad vi hittar på. Men måste ju hem och fira med familjen sen också på kvällen. Ska fortsätta lyssna på mosik nu hejdåå :*

hela du är ett skämt.

Shoo! Finns inget bra på tv längre, typ. Så jag orkade mig upp ur sängen och gick till vardagsrummet och kollade på fotboll med min papi. 4-0 till spanien , good work! Inte för att jag gillar fotboll fattar ingenting haha men de måste nog vara ganska stor att vinna hela grejen. Fan va söta barn de hade haha ååååh när de sprang ut på plan, ääääälska. Min pappa jobbar och han ska sova snart men ska hålla han uppe tills 12 så jag kan gratta honom, han är verkligen den bästa pappa man kan önska sig och tusen gånger bättre. Ska dra ner på stan den 4 juli och köpa nånting till honom, vet inte än. Antingen parfym eller kläder. Måste bara hitta någon som vill ner till stan med mig då. Borde ju köpa när han fyller år men imorgon ska vi ju fira honom, hinner nog inte ner på stan för jag stannar alltid kvar där i timmar när jag ska köpa något åt någon annan. Sen den tredje fyller ju jag år och även om jag bara ska vara hemma vill jag njuta av min födelsedag, själv.  Så får bli den fjärde. Jaja vet inte om ni kommer palla läsa, inläggen har blivit långa på sistonde. Antar att det är mycket som händer, även om jag inte har vänner hoho hihi hehe.

Tv time

Ska kolla på tv nu. Vet inte när jag bloggar igen haha, fastnar alltid framför tv:n.. Sorry om ni inte får ett inlägg på några timmar! Hatar att bloggappen inte funkar. Håller tummarna på att den ska funka innan jag åker, eller några dagar efter. Men ska försöka sno någons internet där så ni får uppdate om appen inte funkar hoho. Bloggar när jag bloggar, pusspuss :*
hothothothothot.

Finns så jävla få äkta och för många falska.

Shoo. Är inte på värlens topp humör men de funkar. Bloggar endå. Sen sist jag bloggade har jag tittat på en film & ätit. Filmen heter Charlies Angels. Den var bra, rekomnenderar den! Just nu sitter jag i balkongen med papi. Vill ut men orkar inte fixa mig hoho :( Hoppas de blir fint väder imorgon så jag kan gå ut då. Måste träffa vicki, har bara träffat henne en gång under lovet. Sen Jasmine & Mona de har jag inte heller träffat så mycket. Så ska va med de mycket innan jag åker iväg. Ska vara social mot saknade Lynn nu, bloggar mer sen pusspuss :*

It's gonna be okay, just dance.

Har inte bloggat pågrundav att jag va med min moster och kusin och resten av min familj efter som de åkte idag. Lämnade nyss av dom med pappa, kom nyss hem. Hade glömt bort tiden helt och hållet så när de blev dax att åka hade jag pyjamas, bulle och va helt trött & osminkad haha pappa ville inte att jag skulle komma sådär men tillslut gav han upp och jag följde med hoho. Det är så tomt utan Tina :( Men träffar henne om några månader igen, ska tjata på mamma om att jag ska åka ner till henne när jag kommer hem från kosovo! Om jag inte får så träffas vi endå i semptember eller oktober för då föder min syster och tina sa att de skulle komma då :D Iallafall, ska stanna hemma hela dagen idag, och imorgon, och överimorgon då de är min födelsedag, har endå inget att göra, mina föräldrar jobbar så aa nice födelsedag? Att bli bortrövad låter roligare helt ärligt. Okej nej men ni fattar poängen iallafall, hoppas jag.. Nu ska jag påbörja min film dag, bloggar senare pusspuss.
 
 
 

Cant believe I called you baby.

Shenare! Är fett irriterad just so u know. Vet att jag inte bloggat på hela dagen men ska berätta vad som hände. Va i lager 157, köpte ett par svarta byxor, de satt fult på mig men behöve svarta byxor och har letat i åratal efter svarta byxor som sitter bra men de finns inte så tog bara dom. Alla Converse va slut fanns bara storlek 45 kvar o jag skulle simmat i dom. Sen åkte vi till gränby, där köpte jag smycken och mascara. Sen till Ikea och jag o pappa åt pizza medans de andra handlade. Sen kom jag hem, spelade sims och sen taggade ut och letade överallt efter de största petarna farah & sara. Fick tag på dom tillslut men de brydde sig inte om att komma. Sista gången jag väntar på de. Iallafall hoho, är fett förkyld, blir att stanna hemma tills ja åker typ. Har endå inga vänner. Pappa fyller år om 2 dagar, eller aa 1 eftersom att klockan är över 12.. Jag fyller år en dag efter, har inte ett skit planerat så är nog hemma då också. Jaja, nice liv jag har eller hur? Ska kolla bloggar sen sova, godnatt.
 
Juste, kollade på Crazy Beautiful nyss med Tina, den va skit bra så kolla på den!!
Osminkad jävel. Fett kattig.
 
 

RSS 2.0