Im so over you its crazy.

Godmorgon! Har inte bloggat här på fyra dagar typ men skaffade en blogg med sara & farah men orkar inte blogga på det, lika bra jag bloggar här för ingen av de bloggar endå på den utan bara jag såååå återgår till den här bloggen :) Som vissa kanske redan vet så är min kusin och moster här, de kom i torsdags kväll från norrköping. Har varit med henne så mycket jag kan, hon åker redan imorgon! Iallafall, ska snart till Lager 157, måste köpa svarta byxor och converse om de finns färgen & storleken jag vill ha. Då har jag allt jag behöver till resan förutom mascara. Måste sola innan jag åker också! Asså finns ingen trögare än min familj, alla är så jävla tröga förutom jag och pappa vi va klara för längesen. Nu väntar vi på kvinnorna hoho. Vet inte när jag bloggar igen, eftersom tina åker imorgon kommer jag nog vara med henne så mycket som jag kan, om hon inte träffar nån kompis. Är skit irriterad över att bloggappen inte fungerar.

Dont you dare tell me the same shit you told her.

HEEEEJ!! Förlåt att jag inte bloggat på sjukt länge men jag kunde inte, vet inte varför? De stod typ "vår ko har tagit in sig i systemet igen" haha wtf..? Men efter 349059 försök så kan jag äntligen blogga. Har tappat blogglusten helt.. Man kan inte blogga från appen och nu när blogg.se ändrat så pass mycket så fuckar de sig ibland. Plus att jag inte ens vet vad jag ska blogga om längre, min blogg har blivit så jäkla tråkig.. Jaja - vaknade runt halv ett, spelade playstation med min lillebror, lagade mat, åt, kollade på tv, surat, letat kläder och aa nu sitter jag här i mitt rum på sängen och är irriterar för att jag fortfarande är förkyld och för att vädret suger, fan de är Juli snart. Om de regnar på min födelsedag kommer jag ta självmord, eller spelar inte så stor roll har endå inget planerat. Bloggar senare puss!
 

Han är den enda som får mitt hjärta att dunka snabbare.

Hejhej! Sen sist jag bloggade har jag spelat playstation med min lillebror och kollat lite på tv och inte gjort ett skit. Farah cp:et svarar inte på hennes lur och ingen svarar hemma heller. Hon kanske är ute med hennes familj eller nåt. Men jaja, de är bättre om jag bara är hemma & kollar på film. Vart sugen på glass så frågade om min storebror kunde gå till centrum och köpa och han gjorde de. Fett söt haha, han går alltid (eller aa, oftast) när jag frågar honom om han kan gå till centrum :) Nu ska jag nog sätta på en film, ha deeeeee!
 

It’s unfair to push somebody who’s already falling.

Godmorgon, goddag eller whatever. Har inte orkar blogga, har inte orkar sätta på datorn och hatar att bloggappen inte fungerar! Hoppas de hinner fixa den innan jag reser för om inte kommer ni typ inte få ett enda inlägg.. And that sucks. Aja, vaknade iallafall runt 10, lite innan 10. Sen åt jag frukost, va helt död så efter frukosten somnade jag typ 1 timme. Sen satte jag mig bara i vardagsrummet och kollade på när mina föräldrar packade hehe. Sen spelade jag xobox med min lillebror. Just nu ligger jag på min storebrors säng och lyssnar på my love. Har inga planer alls för idag, är förkyld också, sucks to be sick. Jaja, bloggar senare, pusspuss.
 
Har lagt ut den här på min förra blogg, ni kanske har sett den men har världens bildbrist. Plus att bilden är 1 år gammal. MÅSTE fota snart!

nighty

Ska inte sova än men ska stänga av datorn eftersom alla roliga logga ut.. Och Farah den jävel höll mig uppe för att vi skulle chatta när hon sett klart sin film, den är inte än klar och pallar inte vänta på henne. Borde fan sovit, nu kan jag inte sova, plus att hon inte svarar på facebook! Men sover nog om nån timme eller så. Jaja, godnatt.

There's only one place I want to be at, that place is in your arms.

Hellu my readers. Zupp? Kom hem för typ 1 timme sen. Först kom sara & farah till mig och fick vänta på mig tills jag tog på mig kläder. Sen gick vi till cenrum och köpte munkar & energidryckor sen satte vi oss och sen ringde Joseph och vi taggade till honom & painiga Ali. Vi gjorde typ ingenting alls haha. Just nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på musik och tänker. Okokok bloggar senare, puss :*
 

I will catch you when you fall.

Utgång!

Film


baby I hear melodies when your heart beats.

godmorgon! Vaknade runt halv 11, helt okej meeeeen ville sova längre men kunde inte somna om för att min kära mamma hade högsta volymen musik och det värsta var ju att hon sjöng med.. Aja, ni vill inte veta vart jag är just nu så haha skippar de ;) Skulle ut idag med Joseph, Farah & Ali men vädret är helt cp och jag har blivit skiiit förkyld, nyser varje 5 sekunder :( Vi får se om vi går ut idag, annars blir de en annan dag då det är soligt eller whatever. Om inte så tvingar jag hit farah för att kolla på filmer hela dagen, mys! Nu ska jag dra igång någon film, puss :*
 
Mitt allt.

Goodnight luvies

mitt allt - min värld.

HAHAHAHAHHA natthumor

 

Remeber all those things that you and I did first? And now you're doing them with her.

Shena bitches! Shit vilken lång dag, jag som inte sovit ett skit, är helt dööööd. Men pallar inte sova, sommarlov brooor!!!! Iallafall, gick till farah runt 20 över sex, vi taggade till kött o frukthallen, farah köpte saker till hennes mor och sen vidare till där Joseph bor, vi skulle röka vp, omg de tog 1 timme att sätta igång den, mer också, från 7 till halv 9, haha Joseph gick hem o tände på kolen på spisen eftersom att vi trodde de va felet, men nejnej vi hade glömt göra hål i foliepappret.. HAHAHAHHA riktiga reetards :') Iallafall, jag & farah booomba haha ni anar inte va vi gjorde asså, ni vill inte ens veta men aja. Ska fortsätta lyssna på musik , puss :*
 
 

utgång

Ska ut nu! Ska vara hos farah 10 över sex så måste skynda. Bjuder på två bilder jag tog för typ 3 timmar sen. Bloggar när jag kommer hemm, puss puss.

beverly hills chihuahua

Kollade nyss klart på den här filmen, haha älskar disney filmer! Den va skit bra, skit gulliga hundar haha. Rekomenderar den  :)  Den ser rätt så barnslig ut men den är faktiskt inte så barnslig om man kollar på den, lite barnslig kanske men älskar såna filmer så för mig är de okej :)
 
Ska snart ut med Farah, Ali, Joseph och Sara trorjaaa. Eller aa inte så snart, runt 6 typ. Ska snart äta sen efter det ska jag fixa mig lite. Gör nog ett inlägg innan jag går ut, puss :*
 
Justins nya tatuering, älskar albumet!! Tyckte faktiskt den va fin, inte för mycket utan en enkel tatuering. Dock kanske han borde skrivit på ett annat ställe? Kommer inte på ett ställa nu men haha, aja vet inte. Eller nej han har ju andra tatueringar på andra ställen så nej den sitter bra hehe :) Jag själv vill dö göra en tatuering, funderar helt ärligt på att tatuera in hans namn haha helt crazy men ni fattar inte. Eller hans första bokstav, I maybe might do that!
 
 

Cinderella pact (Lying to be perfect)

Lying to Be Perfect 2010 DVDRip
Kollade nyss klart på den här filmen och shit va den va bra! Så jävla bra, och filmen har ett bra budskap också. Rekomenderar den :)

Har vandrat länge nu, har inte hittat vägen ut.

Godmorgon. Ååååh är dö trött.. Låg och rullade i min brors trånga säng i 2 timmar igår! Somnade runt 5. Fan va jobbig säng asså. Fast tror inte det är sängens fel, brukar älska att sova i min storebrors säng. Antar att det är för att det blev ljust när det var planerat att jag skulle sova. Vaknade klockan 9 sen på morgonen helt av mig själv? Fyfan va jobbigt är skit trött, ska ut idag också, snacka om att jag inte kommer orka göra ett skit :( Jaja, ska sätta igång en film nu, puss.
 
osminkad, fett coolt ellääääh?

Transformers 2, Pregnancy pact.

Har kollat på två filmer, så jävla bra båda två (De som står i rubriken)! Är helt beroende av transformers, fan att de inte va en serie, skulle drogat som fan! Har nu kollat på 1:an och 2:an, det finns bara en kvar. Ber till Gud att de gör en ny! Så jävla bra plus att "Sam" är fett snygg hehe ;) Och en av soldaterna också, men "Sam" är snyggare.Pregnancy pact var också sjukt bra! Två snygga killar där med haha.. Nej men den va skit bra, rekomenderar den verkligen, rekomenderar båda! Ska vakna 10 imorgon, haaaaaaaaaaa no way att de går.. Kanske dygnar, men ingen vill dygna med mig. Tror jag dygnar, för pallar inte sova bort dagen som jag alltid gör. Om jag dygnar skriver jag igen, om inte, godnatt.
 
haha, katt eller vad?
 
 
 
 

I open my eyes, it was only just a dream.

Shenaaaa. Förlåt för att jag inte bloggat på länge, glömde blogga innan jag gick ut. Lite över sex kom farah till mig, när jag höll på att ta på mig skorna så kommer sara och amani. Först gick vi till centrum och köpte chips, sen till bäcklösa, sen till valsätra, nära kg. Jag och sara gick för vi inte ville till kg, vi satte oss längre ifrån och satte med paraply och "läste" en bok, HAHAHHA cp. Vi träffade Henry en stund sen taggade han med farah & amani till kg. Sen kom Ali från hans jobb (coolingen) och vi promenerade hem med honom. VI taggade runt 9 typ, och jag taggade hem till farah i en timme. Haha vet inte ens vad vi gjorde, vi gjorde ingenting, asså satt bara i hennes rum helt cp. Nu ska jag kolla på film, puss :*
 
 

You're the smile on my face.

"Godmorgon". Vaknade runt 1, skulle ju vakna tidigt men icke. Satte mig framför tv:en en stund, kollade på Keeping up with the Kardashians, typ. Sen hoppade jag in i duschen och kom nyss ut :) Mitt rum är helt kaos, det ligger kläder överallt så måste verkligen ta bort de nu, efter det här inlägget. JUSTE, måste dammsuga mitt rum också, mamma har tjatat om det i en vecka ungefär hehe.. Har inte bestämda planer för idag, om vädret håller går jag ut annars blir det att stanna inne! Puss :*
 
 
 

We live in a fucked up world.

Sen sist jag bloggade jag har kollat lite på tv, ätit och sen dreglat över en massa sommarkläder, asså jag dog på riktigt, dö snygga allihoppa! Det sorliga är att de flesta kläderna hade skit lång leverans tid, 3-4 veckor, det är väl helt okej men problemet är att jag inte är i sverige då, och jag ville ha kläderna till min resa! Blev så jävla sur :( Tänkte beställa sen när jag kommer hem, kommer hem i augusti, men det tar ju ungefär en månad tills kläderna kommer, så sommaren är nog över då? Asså åååh bölar fortfarande över det, kan inte släppa taget haha.. Men beställde iallafall en kjol, ber till Gud att den kommer innan jag reser! Det stog att den skulle komma om 2-5 dagar MEN sen stog de lite annat om 14 dagar? Sen på vissa plagg 3-4 veckor? Helt mindfucked. Hoppas iallafall på 2-5 dagar. Eller mer, bara inte mer än 14.Ska fortsätta leta kläder imorgon med, om leveranstiden är lång så åker jag ner på stan och shoppar. Har verkligen inga sommarkläder alls. Ska vara uppe lite till sen sover jag nog, puss & kram :)
 
Kjolen jag köpte.

Varför spotta på marken när det finns folk som förtjänar att få det i ansiktet?

Hejhej! Skulle precis in i duschen, runt 6 typ, sen ringde mona och frågade om jag ville ut. Sååå jag gick ut, mona kom och hämtade upp mig på ip:n och vi träffade jasmine, nesrin, saleh & kerim! Vi snackade lite sen gick vi till flöjten och köpte dricka sen vidare till linbanan och där satt vi och snackade och sånt seeen till monas trapphus, sen ute igen haha. Det började regna sen så alla gick hem. Just nu ligger jag på sängen och ska snart kolla på film. Är skit hungrig så ska göra nånting att äta. Sen när mamma kommer hem ska jag dö tjata att jag vill ha en massa nya kläder! Har hittat 3 sidor som har så jäkla snygga kläder, dog lite när jag såg dom, kommer bli så jävla deppig om jag inte får dom, inte alla såklart, det är en massa. Men några. Synd att de är så dyra annars skulle jag beställa hem ganska många. Men ska avsluta inlägget nu, det blev lite för långt. Puss :)
 
 

pure love

Måste bara ha några av de här plaggen innan jag reser, så jääääkla snygga!!

Om någon kallar dig ful, ta inte åt dig. Ge personen istället en kram och visa att du stödjer deras synfel.

Godmorgon! Vaknade vid 12 och somnade runt 2 typ, kunde inte blogga eftersom att bloggappen inte funkar och hade inte tillgång till någon dator. Just nu kollar jag på extreme home makeover och äter makaronisallad! Har inga planer för idag, vet inte vad jag ska göra. Det är skit fint väder ute så vill ut, hoppas bara vädret håller sig för tror inte nån vill gå ut såhär tidigt. Ska fortsätta kolla på tv, puss :*
 
skit ful bild men har bildbrist!!
 
 

Film

File:Transformers07.jpg

Hitta killen som förstör ditt läppglans, och inte din mascara.

Hejhej! Kom nyss hem och nu ligger jag i sängen och kollar på 90210, missade värsta avsnittet förra veckan eftersom att jag råkade somna så är fett deppig haha.. Nej skoja men det hände skit mycket i förra avsnittet. Menmen, ska fortsätta kolla nu annars missar jag det här avsnittet med hoho, puss :*
 

I used to be the kind of girl who thought, "Ha, love. Who needs it?" I was fine on my own. But then I met you.

Okej är skiiiiiiiiiiiiiit stressad just nu!! Min dator kommer döööö och pappa har ena laddaren och den andra är borta. Iallafall, ska göra ett kort inlägg. Ska snart äta, om 10 min typ, sen drar jag ut med mona och jasmine, vad vi ska göra vet vi inte. Va tvungen att sätta på datorn baaaara för det här inlägget, bloggappen funkar inte!! Antagligen för att blogg.se gör om så mycket nu. Okej ska avsluta nu innan datorn dör, puss :*
 
jag och finaste mona! <3
 
 

“Are you okay?” “Yeah I'm just tired.” (T)orn apart, (I)nsecure, (R)eally good at faking a smile, (E)xtremely sad, (D)rowning in my tears.

"Godmorgon!". Vaknade runt 1, kollade på Ellen sen på halva Vampire Diaries, skit gammalt avsnitt så fatta inte ett skit hehe.. Ser att blogg.se har gjort om skiiit mycket, fattar inte ett skit! Jag tycker det var mycket bättre förut.. Är helt borta haha, vet inte ens hur man byter kategori.. På höger sida står de ju kategori men hur byter man? Får studera sidan senare orkar inte nu haha. Iallafall, idag ska jag vara med mona & jasmine. Vet inte vad vi ska göra, vill inte vara i gottsunda, sååå vi får se vad vi gör! Kanske blir att vara kvar här annars åker vi väl någonstans. Puss :*


Ny blogg

Som ni ser.. Jobbigt att lämna den andra bakom sig med tanke på att jag haft den i några år, bu hu :( Men det här ska nog funka! Eller aa, kan ju iallafall hoppas på de.. Fixade desginen snabbt, klockan är över 1 på kvällen och orkar inte göra bättre, det får bli såhär tills jag orkar ändra, och så lat som jag är kan de ta några veckor, i värsta fall, månader. Men jaja, det är ju innehållet som är viktigast, eller hur? Men man fastnar ju för utseendet men orkar inte haha, ge det en chans, läääääääs :D Är sjukt kissnödig haha, så ska dra in på toa nu, deckar nog efter det. Puss :*


Sär bild men hälften av alla mina nya bilder har raderats, de andra har jag lagt ut, åååh nu måste jag ta en massa nya, oooorkar inte :( :(


RSS 2.0