Girls going crazy


för killar

Zephyr LA Kings Superstars - Wht Blk
Denna keps hittar ni HÄÄÄR 
SWEET                          Otto L/s Tee - Grey
Denna tröja/hood hittar ni HÄÄÄÄR
Jordan Brand Air Jordan 1 Phat
dessa skor hittar ni HÄÄÄÄR

Frågestund!

Känner inte för att blogga just nu, och det kommer nog vara så i några dagar framåt. Kommer nog blogga när jag fixat designen, och den ska jag fixa när min kusin kommer hit så hon kan hjälpa mig! IALLAFALL, KÖR FRÅGESTUND I NÅGRA DAGAR SEN SVARAR JAG PÅ FRÅGORNA NÄR JAG HAR TID. Fråga pååååå, svarar på allt :) Förutom frågor som har med en äckel person att göra dom kommer jag INTE svara på, jäääk.

Always ME left behind.

FUCK ER ALLA FÅR FLIPP SERIÖST. GÖR ALLT FÖR ER MEN SJÄLV BEHANDLAR NI MIG SOM SKIT. ÄT MITT BAJS BEHÖVER INTE ER. Ni har ju redan varandra.

Försöker plugga :(

Går inte bra, verkligen inte. Tänker på en massa och asså nej åååååh seriöst blir flipp. Varenda jävla gång, vartenda fucking år!! Seriöst. OCH JAAAA JAG SITTER I TOAN FÖR ATT DÄR KAN JAG LÄSA IFRED, tyst och lugnt. Låt mig.


I fall for your type

Jag bloggade inte igår vaaaaaa? :o Vet inte ens själv varför, var typ för upptagen haha? Eller inte. Men iallafall, kom hem för 40 minuter sedan typ, skolan sög seriöst. Asså nej. Gick inte ens på sista lektionen, har huvudvärk och mår bara psykiskt dåligt. Fick F på mitt no prov, nu kommer jag få F på hela no skiten. Om jag inte klarar muntliga provet imorgon, vilket jag inte kommer göra för att det pågår en massa just nu. JAJA, pallar inte skriva måste få mat i mig, hejdå.
 
 5180a3370002578e4f2d479e_large

godnatt


Börjar idag!

Day 1 - Your favorite Justin Bieber song
Day 2 - Your first Justin Bieber concert
Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber
Day 4 - A Justin Bieber quote
Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song
Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic
Day 7 - A picture of you & Justin Bieber
Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters
Day 9 - Whatever tickles your fancy
Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber
Day 11 - Favorite Justin Bieber music video
Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears
Day 13 - Favorite Justin Bieber interview
Day 14 - Favorite  Justin Bieber tweet
Day 15 - A graphic you made/favorite graphic of Justin Bieber
Day 16 - Favorite Justin Bieber youtube video
Day 17 -  Someone you became friends with over Justin Bieber
Day 18 - Your dream date with Justin Bieber
Day 19 - Your favorite thing about Justin Bieber
Day 20 - Favorite televised performance
Day 21 - Your favorite friend or family member of Justin Bieber
Day 22 - Favorite acoustic cover
Day 23 - Favorite piano cover
Day 24 - How many justin pictures you have on your phone
Day 25 - Photo of Justin Bieber sticking his tongue out
Day 26 - Favorite photo of Justin Bieber with a fan
Day 27 - A photo of  Justin Bieber with another singer/celeb
Day 28 - What made you become a Justin Bieber fan
Day 29 - A photo of Justin Bieber you’re obsessed with
Day 30 - What Justin Bieber means to you

We all have that one person that we'd love to kiss.

Hello. Kom he för en halv timme sen typ? Sitter i mitt rum och bara tråkar. Vill sova och är allmänt trött på allting. Jaja, skolan va väl helt okej, morgonen va seg, tråkigaste lektionerna och sånt. Men slutade 10 i 2 idag så va överlycklig för det iallafall! Vet inte vad men jag ska skriva :( Min blogglust är helt borta men vill endå blogga på något konstigt sätt? Ska försöka hitta något att skriva om och inte så vara så nere på alla inlägg. Puss.

prata med mig, någon.

Tumblr_m83h19fudr1rtimqzo1_500_large

I wish




Vill också ha kille :'(

HEEEEJ. Pallar inte ens blogga men jaja. Igår/idag va dunder. Bästa dagen på länge. Orkar inte berätta det kommer bli en bok en kan kortfatta det. Va på stan sen åkte jag hem, va hos joseph med my girls och några andra killar sen taggade vi till stan igen, fucking missade bussen och fick vänta 40 minuter ute i KYLAN på nästa. Va hemma runt 2, sen va hemma hos Joseph och jadu. Jag & Farah deckade av garv :') ÄR FETT TRÖTT HAR SOVIT 2 TIMMAR. Ska ta en dusch snart, men först, MOT KÖKET!
Från igår/idag.

Standing alone.

Kom nyss hem från lokalen. Va där med Farah mona jasmine och sara. Vi snackade lite och åt och drack och jadu. Ska sova snart, har världens huvudvärk av alla tankar som finns därinne. Sen ska jag vakna tidigt för att duscha och sånt. Sen dra till kulturnatten. Vet inte ens exakt vad jag ska göra men hoppas det löser sig. Ha de gött!
Bild från idag. Vacker jag är ellerhur? :)

im broken

Har inte pluggat ett skit. Seriöst blir flipp, de sätter skit höga krav på oss såklart vi blir mer stressade när dom fucking tjatar om betyg och att vi måste klara oss och allting. Lärarna fattar inte att vi har ett liv utanför skolan och att vi kanske inte mår så jävla bra som dom tror bara för att dom ser oss med ett leende på läpparna. Förlåt men blir skit irriterad, visst de är lärare och gör bara sitt jobb men de är så jobbigt när ALLA ska sätta så höga krav på mig. Det gör mig mer stressad och jag vill bara skrika. Hatar också att mina vänner och typ alla säger att jag är så dålig för att jag inte pluggar men ni har fel för jag pluggar som fan men jag glömmer bort allting direkt efter, ni tror att jag inte vill klara skolan, men jag vill klara skolan vem fuck vill INTE klara skolan? Vill int att mina föräldrar ska bli besvikna. Så snälla hållkäften och ät mitt bajs och sluta klaga på mig hela fucking tiden. Bara för att jag ler och skrattar betyder det inte att jag är världens lyckligaste tjej, gissa vad? Jag är förstörd. Bryr mig inte om vem som läser min blogg nu helt ärligt, JA JAG MÅR DÅLIGT. Så är det bara och ni kan acceptera det eller sluta läsa min blogg. Och en sak till, till er som inte vet varför jag har gjort saker som jag gjort, gör eller whatever snälla hållkäften och sluta dömma mig efter det, ni vet ingenting och snälla håll era smutsiga käftar om ni inte vet varför jag gjorde som jag gjorde. Och om ni vill trycka ner mig så aa lycka till för jag är redan på botten. Ingen vet nånting på riktigt. Och jag kan inte prata om det. Jag är så som jag är så snälla jag ber er sluta snacka skit och säg att jag söker efter uppmärksamhet. 
 
Ingen vet hur ont det gör. Ingen vet hur jag mår och hur jag lever. Jag hatar att alla ska dömma mig efter det jag gjorde och gör. Snälla sluta bara. Ni vet seriöst inte ett skit. Jag vet att jag gjort misstag men det är fortfarande MINA misstag så fattar inte varför ni lägger er i. Hatar även att folk skämtar om det jag gjorde med mig själv. Folk kommer säkert klaga på det här inlägget också men snälla lägg bara ner. Blir skit irriterad och det är så jobbigt.
Tumblr_m9orenfxnj1re3vuso1_500_large

I hope I'll find myself.

Aloha! Är hemma från skolan nu, dunder dag med mina bästa, No:n och musiken va bäst, haha garva som fan på no:n :') RIKTIG IRRITERANDE KÄNSLA, fick reda på att jag har no prov imorgon RIKTIG WHAT THE HELL? Sen engelska läxa och svenska läxa :( Är fett ledsen. Ska droga twitter sen ska jag försöka plugga, puss puss.

i love you food

hejhej! har inte bloggat på rätt så länge men har faktiskt pluggat. Renskrev min svenska, har bara ett papper kvar att renskriva sen reflektion sen är jag klar! Fyfan vad jobbig uppgift.. Jaja, vicki min kära va här också, hon skulle sovit här men hon fick inte :( haha asså åååh vad kul vi hade! Och allt som skrivits på facebook är hon bara så ni vet, haha :p IALLAFALL, imorgon ska jag pallra mig till skolan, har saknar själva korridoren och folket där, inte lektionerna. VILL PÅPEKA IGEN, INTE INTE INTE LEKTIONERNA. Slutar iallafall 15:10 imorgon. Tråkiga lektioner också kan jag tro? Musik på slutet iallafall så det gillas. Nej men ska äta nu så hejdå :*

tacksam


mom: whats wrong? me: I looked in the mirror.

true

När en tjej och en kille bråkar och tjejen till slut säger hejdå, så vill hon aldrig få svaret "hejdå" utan hon vill få svaret "gå inte"

Godmorgon! Vaknade nyss typ, skulle egentligen gått till skolan, en försov mig och jag är ju endå sjuk så borde ju stanna hemma men mina parents tvingar mig gå haha :( Men bra att jag försov mig iallafall hoho. Ska ha datorn i nån timme till sen städa rummet sen ska jag nog plugga lite. Bloggar senare, puss :*

Everybody's laughing in my mind.

Gick ut en stund med issa, vi mötte upp varandra och sen vidare mot centrum för vi köpte "lite" gott. Sen till flöjten och där satte vi oss under ett tak i någon grej. Vi rökte vp och bara snackade, behövde de nu när jag mår dåligt hoho. Ska gå och knapra i mig Alvedon nu, puss!


That should be me holding your hand.

Alo! Gick aldrig tillbaka till skolan, hade för ont i magen :( Tog en panodil nu medans dom värker, snart värker dom inte längre och då kommer jag typ dö så de fett mysigt. Sov i typ 2 timmar också, fett skönt. Min storebror köpte powerking och snickers till mig, gulligaste. Ska snart ringa mamma, hon kommer hem halv 8 från stockholm och jag vill möta henne i centrum för att köpa någonting gott, nu måste jag ha det annars kommer jag dö. Puss :*

please notice me.

Shena. Kollade på skalvan med justin nyss, asså nej, grät floder jag skojar inte :( Ååååh.. Jaja, ska äta nu, sen skriva lite på min svenska sen till skolan och fortsätta med den där, bloggar när jag är hemma pussar to you.

Justin is a thief, he stole my heart.

Godmorgon! Sitter i mitt rum, trött & sjuk. Vaknade på morgonen, fixade mig, sen kom den där jäveln man inte vill ska komma. Ja det är den där veckan. Blev så jävla arg seriöst MÅSTE vara i skolan för att lämna in mitt svenska arbete, men tänker fan gå på svenskna, har den sist sen slutar jag. Asså vill inte tänka på inatt asså åååååhh :( Kan inte nån sova hos mig och ta hand om mig haha? Nej men ska ta något att äta snart, sen ska jag fixa rummet sen bara lata mig och klaga på varför jag inte blev en kille, puss!

my aaaaaaangel

Hejhej! I fredags sov jag hos vicki, vi skrattade, åt, sov och sånt ni vet. Gick även till ftg innan så de latch. Sen igår var jag på gottsunda dagen VÄRLDENS DÅLIGASTE DAG JAG SKOJAR INTE. Så jävla tråkigt, förra året var så mycket roligare. Men kom hem lite över 12 iallafall. Kunde fan gjort något mycket roligare, min helg har varit världens tråkigaste och idag måste jag plugga också.. Ska nog till ftg för att plugga, måste låta någon vuxen rätta mitt jag porträtt hoho. Vaknade 10 idag, sen vaknade om också eftersom att min syster snacka i telefon, fett irriterande. Jaja, ska typ äta nu, puss.

RSS 2.0